Till toppen

Här maskas det inte

Idag har jag och herrn i huset skrapat ihop ett rejält antal med vuxenpoäng. Vi har handlat allt från trädgårdslang till altanolja. Medan Emil stod och målade vårt enormt fula ”staket” så passade jag på att rensa i vår enda rabatt. Och här kommer en lista på vad jag har kommit fram till.

  1. Ogräs är ena små listiga jävlar som slänger ut sina rötter runt dom växterna man ska ha kvar.
  2. Maskarna i vår trädgårdspelar döda så fort man kommer nära dom. Don’t worry maskar. I come in peace.
  3. I min kanske 3 m breda rabatt kan jag lova att det finns minst 36 hitintills okända arter av kryp.
  4. Jag hatar rabatter!


1 kommentarer

Fin 13 fel och Elins mamma


Modeller: Elin "Nevnarien", Hanna, Katten Ada, Mamma Kero och jag


"Vad är egentligen skillnaden på rått kött och råttkött" Med den frågan inledde Elins pappa mitt besök i Skara. Klockan är inte ens fyra men Elin har redan hunnit visa mig runt stan, spelat kinachack med familjen och fixat i trädgården. 

Hinner bara blogga en snabbis innan köttet ska slängas på grillen. Så hare gött MADDA FAKKAS som man brukar säga... eller?
3 kommentarer

Bombade komentarer

För att rädda sommaren skriver Aftonbladet idag om att Naturvårdsverket ska helikopterbomba ett stort område med bekämpningsmedel för att utrota myggorna. Det roliga med detta var inte själva artikeln utan diskussionen som pågår bland kommentarerna hahaha =) Sånt lyfter vardagen!


”Tycker det låter extremt drastiskt att bomba myggen! Kan man inte försöka prata med dem? Förklara hur vi känner och så, det ligger ju i tiden att hålla på med sånt.”


”Håller med. Det viktiga är ju att starta en dialog. Ta reda på vad deras agenda är så kanske vi kan komma fram till en kompromiss"


"Sen ska man inte dra alla mygg över en kam. Den övervägande majoriteten av fall av stick från mygg begås av kvinnliga myggor. Därför måste vi även värna om myggornas jämställdhet, och se till att de manliga myggorna får en chans att yttra sig i frågan.”


”Det vore ju inte så jäkla svårt egentligen?! Det är ju redan förbjudet att suga av någon på allmän plats. Det vore dem väll förstå?”

 

1 kommentarer